Dop!

Vill gärna ha lite tips å trix till dopet.
Inspiration om vad man ska ha/pyssla med.
Allt från dukning till godis-mat osv.
Så bring it on!

Länka gärna till era blogg inlägg ifall ni haft dop å har bilder :)
(namnfest, kalas osv får ni gärna också länka!)


Kommentarer
Malin

Vid båda våra dop har jag beställt servetter i matchande färg med namn och dopdatum på. Det har varit uppskattat. Har även gjort egna chokladpraliner som jag slått in i cellofanpapper och lagt vid varje plats. På Alfons dop hade vi beställt personliga tackkort som vi delade ut med en korthållare med. Är jättekul att planera och hålla på inför dop, bara man har tiden. :)

2011-11-07 @ 19:31:37
URL: http://minstilmitthem.wordpress.com
Sandra

Här är tre länkar,, delade upp det lite...

Men roligt är de å planera :Dhttp://thinkinpink.se/2011/december/sagas-dop-del-1-kyrkan.html#http://thinkinpink.se/2011/december/sagas-dop-del-2-bilder-fran-kyrkan.html#http://thinkinpink.se/2011/december/sagas-dop-del-3-fika-a-de.html#

2012-01-14 @ 23:00:58
URL: http://thinkinpink.se
Lina

Jag måste ju bara tipsa om en sak som vi har gjort på våra döttrars dop, vi har klippt ur en tyg bit (ett gammalt vitt lakan) och köpt textil pennor så alla kan skriva en liten hälsning även prästen, sen har jag sytt på dock jätte fult och måste göras om en ram på Nathalies i rött tyg och satt i en ram, Alvas och Nathalies med för den delen tänkte jag sy en ny "ram" med vit spets istället, jätte fint och jätte kul att ha kvar som minne.

2012-02-09 @ 21:04:20
URL: http://www.linaslycka.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

♥Jordgubbsdrömmar♥

Sötblogg med söta drömmar...

RSS 2.0