När någon annan bestämmer!

När man har kontrollbehov eller behov av att ha kontroll. Då är det lätt att all kontroll försvinner eller man måste ha kontroll över allt. 
Sen finns det ställen/saker då man inte alls vill kontrollera. 

Andras liv och andras val vill jag helst inte lägga mig i. Jag är bara intresserad till en viss del och påverkar det inte mig speciellt mkt - ja då är det svårt att vara rätt insatt å då vill jag inte göra några val. 

Mitt eget liv däremot är fullt med val och behov. I det stora hela låter jag mitt hjärta bestämma fruktansvärt mkt och ibland kan man tro att jag blivit galen. 
Men det är ändå med en hel del efter tanke. Min hjärna går ju på Max och det är snarare att jag ska sluta tänka, övertänka än å bara köra. 

Kontrollbehovet i sig är ganska lätt å leva med. Men ibland blir det knepigt. När man faktiskt vill veta allt tex. Vad känner, tycker, tänker, den personen? Hur påverkar det mig i det korta långa å nutida loppet?! Osv...

Ibland är det bara lättare att stänga av de mesta. Gömma sig eller sabotera det hela. Då behöver man inte oroa sig över att någon ska komma in i ens liv å sprida massa kaos....

Även om det är just kaos man vill ha! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

♥Jordgubbsdrömmar♥

Sötblogg med söta drömmar...

RSS 2.0