Bye Bye 30. Hello 31!

Snart dags att fylla år. IGEN! 
Var bara ett år sen sist men snabbt var vi här igen och jag kan lova att de känns betydligt bättre å fylla år detta året. Även fast de ger en kvart ångest å tänka på att nu ska man ännu en gång bli äldre å klokare. Men det är skönt. Riktigt skönt! Jag älskar att fylla år!

Bitchday. My kind of birthday liksom :)

Det har hänt så otroligt mkt på ett år att jag ibland blir riktigt skraj över hur mkt som kan förändras på bara en kort stund. 365dagar och här sitter jag med flera utbildningar i bagaget, eget hem och en bby som sover i sin egna säng. 
Helt otroligt så fort de har gått. 

Jag kan inte sluta tänka på vart jag sitter om ett år. Vart vill jag sitta om ett år?
Vad vill jag ha för mål med nästa år? 
Hur långt vill jag nå överhuvudtaget? 
Vad vill jag ha avklarat? 
Vad vill jag ha med mig till nästa års klokare version av mig? 

Det här året har verkligen gett mig mycket: både på gott och ont. De har varit så många gånger som jag funderat på att jag aldrig kommer klara av de jag tagit på mig. Men hux flux står jag där med ännu ett diplom eller godkänt prov. 
Fantastisk känsla när man klarar av de man vill. 

Men jag har oxå misslyckats me saker jag tagit på mig. För de är int bara godkänt å avklarat. Jag har misslyckats och fått kämpa hårdare och även då misslyckats igen. Vissa saker är helt enkelt int menade att man ska klara av på första, andra eller ens tredje försöket. För oavsett hur många gånger man försöker i kärlek så hänger det inte bara på en person. Sen att jag varit dum nog att ge en å samma person fler än en chans är vi nog många som har åsikter om. Men jag behövde väl lite nerslag eller kanske en pause å en chans att tänka till. 

Jag tror att var sak har sin plats och när tid å rum stämmer så blir allt så självklart. Just nu är det inte självklart på den fronten och även om jag önskade en smula att jag hade en kärlek att dela min dag med så är jag glad över att jag har fantastiska vänner och min dotter. 

Men självklart önskar jag att jag fick vakna till en varm kram, puss på pannan, frukost på sängen och vackra ord...men det kanske är något at stäva efter till nästa år? :) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

♥Jordgubbsdrömmar♥

Sötblogg med söta drömmar...

RSS 2.0